Home › Corona (COVID-19)

Corona (COVID-19)

Vanaf maandag 6 september 2021 is het loket van Stichting Binding weer open.

Het is weer mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen. Uiteraard kunt u Stichting Binding voor uw vragen ook nog steeds telefonisch of via e-mail bereiken.
De openingstijden van Stichting Binding zijn van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Op vrijdag is Stichting Binding geopend van 8.30 tot 12.30 uur. Ons telefoonnummer is 0343 47 30 70. Ons e-mailadres is: info@stichting-binding.nl

Wij volgen de maatregelen op zoals deze door het RIVM en de overheid zijn vastgesteld. Kijk voor de actuele nieuwsberichten, aanpassingen in maatregelen en andere informatie op de website van het RIVM.

In het pand van Binding is voor bezoekers en medewerkers het dragen van een mondkapje verplicht.

Voor de activiteiten van Binding in het E&E gelden vanaf 15 november 2021 de volgende Corona maatregelen:
Bij alle activiteiten mondkapje verplicht en 1,5 meter afstand. Voor de beweeg -en sportactiviteiten is QR code verplicht.
De bridge op maandagmiddag gaat niet door.

De Luisterlijn: bij zorgen, verdriet of een luisterend oor
Bel 0800-0767000 (normaal tarief) voor een vertrouwelijk gesprek. (24/7 bereikbaar). Chatten of mailen kan ook via deluisterlijn.nl.