Vrijwilliger worden? Wij helpen u zoeken naar passende plek.

Vrijwilliger

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TaalHuis

Terug naar projecten TaalHuis

Wilt u beter leren lezen en schrijven? Of kent u iemand die hier behoefte aan heeft?

Bij het TaalHuis wordt u geholpen door vrijwilligers. Iedereen is welkom. Ook als Nederlands uw moedertaal is. U kunt 1-op-1 met uw vragen terecht bij een vrijwillige TaalCoach of aanschuiven bij het Praathuis (NT2). Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan aan de balie bij Loket Wijk of via taalhuis@stichting-binding.nl

Wilt u taalvrijwilliger worden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Bent u enthousiast over taal en minimaal 1u per week en 6 maanden aaneengesloten beschikbaar? Meldt u dan aan via taalhuis@stichting-binding.nl. Bent u al taalvrijwilliger en wilt u aan de slag met de online materialen? Klik hier.

Heeft u vragen over taalondersteuning? Het signaleren van laaggeletterdheid? Of wilt u extra informatie?

Voor advies of scholing kunt u ook bij ons terecht. Meteen aan de slag? Start hier de cursus laaggeletterheid signaleren van Movisie.

Wilt u meer weten over ons TaalHuis, neem ook eens een kijkje bij de Veelgestelde vragen.

Het TaalHuis Wijk bij Duurstede is een initiatief van:

– Vluchtelingenwerkgroep Wijk bij Duurstede

– Gemeente Wijk bij Duurstede